Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spas u zadnji čas

Planinar tjedan dana bez hrane i vode nakon pada s 30 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Planinar Richard Roncarti, iz Conneticuta, pronađen je živ, nakon što je prije tjedan dana pao sa litice visoke 30 metara i pretrpio teške ozlijede kuka i noge.

Tjedan dana je proveo bez hrane i vode, na kiši, koja je taj tjedan stalno padala. Richard je pronađen i spašen samo  par minuta prije prekida potrage.

Pročitajte i ovo Ilustracija u okolici Sirača U šumi poginuo otac troje djece: "Došao sam tamo i vidio da je pod stablom" Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio

Obitelj je prijavila njegov nestanak 7. lipnja. Spasioci kažu da je dionica po kojoj je Roncarti planinario iznimno teška. Roncarti nije imao mobitel uz sebe i spasitelji su ga jedva našli.

>> Planinar se izgubio u mećavi, palio novčanice dolara da se ugrije

Svi su čude kako je uspio preživjeti pad i tjedan dana u takvim uvjetima. 'Činjenica da je netko preživjeo sedam dana u šumi, pogotovo na području gdje smo imali kišu, je stvarno posebna priča o preživljavanju ', rekao je šef vatrogasaca koji se spasili Roncartija.

Rocnarti je trenutno u bolnici Waterbury i već danas bi trebao biti pušten. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene