Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nevjerojatno, ali istinito: 'Papučari' više seksaju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijim istraživanjima, muškarci koji žele od partnerica više seksa trebaju se više angažirati oko obavljanja kućanskih poslova.

Tako muškarci koji peru posuđe, usisavaju i peglaju, provedu više vremena vodeći ljubav sa svojim partnericama koje ih tako nagrađuju za naporan rad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jednako dobro VIDEO One su žene koje rade muške poslove! Slika nije dostupna Hormon stresa radi svoje Jeste li znali... čišćenje kuće nakon posla nije zdravo

No, osim što seksualni život postaje kvalitetniji, veza odnosno brak također opstaju dulje.

Autor ovog istraživanja, Scott Coltrane, sa Sveučilišta California Riverside, tvrdi kako je žena zadovoljna onoliko koliko joj muškarac pomaže u kućanstvu.

'Kad muškarac znatno pomaže u obavljanju kućanskih poslova žena je zadovoljnija te par izbjegava moguće konflikte', tvrdi Scott te dodaje kako postoji izravna veza između muškarčevog obavljanja kućanskih poslova te ženinog većeg interesa za seks.

Ovaj izvještaj, potvrđen od strane američkog Vijeća za suvremene obitelji, pun je hvale za američke bračne parove koji su ostvarili značajan pomak u dijeljenju kućanskih poslova i brige oko djece.

Psiholog Joshua Coleman potvrdio je kako dijeljenje kućanskih poslova uistinu rezultira s više seksa.

'Žene imaju jače osjećaje prema muškarcima koji s njima dijele kućanske poslove', tvrdi Coleman.

Suautorica studije, Oriel Sullivan, profesorica sociologije na sveučilištu Ben Gurion u Izraelu slaže se kako muškarci posvuda više rade.

'Kućanske poslove obavljaju čak Talijani i Španjolci', tvrdi Sullivan.

Ovo istraživanje u cijelosti bit će predstavljeno na godišnjoj konferenciji Vijeća za suvremene obitelji koja će se održati idućeg mjeseca u Chicagu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene