Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak iz Budimpešte

Papa otkrio detalje svoje bolesti: "Nije mi se jeo ručak pa sam malo prilegao... Hvala Bogu da mogu o tome govoriti"

Papa Franjo se vratio u Vatikan nakon trodnevnog posjeta Budimpešti. Kao i svaki put do sada, vrijeme provedeno u zrakoplovu papa je iskoristio za razgovor s novinarima. Tema je bilo mnogo: od rata u Ukrajini i europske politike prema migrantima, do papina zdravlja.

Umoran od brojnih događanja, ali i zadovoljan nakon 41. apostolskog putovanja. Na povratku u Vatikan, papa Franjo u zrakoplovu je razgovarao s novinarima. Ono što ih je najviše zanimalo su događanja iz ožujka, kada je papa završio u bolnici.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović Završen trodnevni posjet Papa u porukama ponovio onu koja je već naljutila Ukrajince: "Želi izdvojiti ruski narod od onoga što radi Putin"

Pročitajte i ovo Papa Franjo posjet Mađarskoj Papa Franjo uputio jasnu poruku Orbanu pred desecima tisuća vjernika: "Ne zatvarajate vrata"

"Nije mi se jeo ručak, pa sam malo prilegao. Nisam izgubio svijest, ali imao sam visoku temperaturu i u tri sata poslijepodne liječnik me odveo u bolnicu. Bila je to snažna i akutna pneumonija u donjem dijelu pluća. Hvala Bogu da mogu o tome govoriti", poručio je papa Franjo u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Jasmine Bojić.

Što je još rekao i kako su ljudi reagirali pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene