Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon pada u četri metara dubok bunar u šumovitom predjelu predgrađa, 41-godišnja žena slomila je obje noge. Spasioci su je pronašli tek nakon 36 sati potrage.


Vlasti kažu da je 41-godišnja Isdel Buckland bila na putu kući kada je pala u četiri metara duboki bunar u Pembertonu. Unatoč potrazi policije i volontera u Deborah Heartu i Lung Centru gdje je radila, Buckland je tek 36 sati kasnije pronašao jedan od susjeda James Early.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija "Ne mogu opisati taj užas": Kako je došlo do stravičnog pada djevojčice s trećeg kata, koji je samo čudom preživjela Vatrogasci, ilustracija Bizarna nesreća u Zagrebu: "Vatrogasci? Upao sam u rupu, možete li me doći izvući? Samo... Nemam pojma u kojem kvartu"

Earlyju je poznat šumovit kraj, kojim je prolazila Buckland, i koji je u vlasništvu vojne baze Mcguire Dix Lakehurst, javlja Action News. Novinarima je ispričao kako mu je intuicija govorila da potragu usmjeri na napuštene bunare u tom području. Tako je pronašao Buckland.

>> Automobilom sletio u bunar, izvlačili ga kranom

'Kad sam je našao pokušao sam je smiriti. Bila je na izmaku snaga', rekao je Early.

Nakon što je obavijestio spasilačku ekipu, ubrzo su došli po nju, izvukli je iz bunara i odvezli u bolnicu u Trentonu. Ondje su joj operirali obje slomljene noge.

Buckland je ispričala policiji kako je hodala šumovitim putem jer je željela izbjeći problematičnu skupinu susjeda s kojima je bila u sukobu.