Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio pad

Automobilom sletio u bunar, izvlačili ga kranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je vozač preživio pad u 16 metara dubok bunar.

Svojim je automobilom mušarac sletio u deset metara širok bunar na gradilištu u kineskom gradu Jiaxingu, objavio je AP. Lokalnoj ekipi spasilačke službe nije dugo trebalo da reagira, budući da su na gradilištu već bili radnici i odmah su pozvali pomoć. Ubrzo su na mjestu nesreće došli vatrogasci i spasili nesretnog Kineza.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

Vozač je u bunar pao u devet sati ujutro dok se na gradilištu radilo. Prilikom pada zadobio je teške ozlijede na predjelu leđa i prsa te je po dolasku u bolnicu hitno morao na operaciju.

Iako su na dno bunara vodile stube, muškarca na površnu, s ozlijedama koje je imao, nisu mogli odnijeti pomoću njih. Nosila na koja su ga smjestili naposljetku je morao podići kran. Spašavanje je trajalo dvadesetak minuta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene