Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastradali Nepalci

Strava kod susjeda: Pakistanci migrantima uzeli novac da ih prokrijumčare do EU-a, vezali ih za drvo pa jednog silovali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Tuzli odredio je jednomjesečni istražni zatvor za državljane Pakistana, dvojicu u dobi od 30 godina i jednog 27-godišnjaka. Osumnjičeni su da su prevarili i zatočili dvojicu Nepalaca. Jednoga su silovali.

Trojica Pakistanaca su 27. rujna na području Bosanske Poljane kod Tuzle doveli dvojicu Nepalaca.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Osvrnuo se i na Milanovića Božinović o migrantima koji dolaze u Hrvatsku: "Oni kod nas dobiju 20 eura. Nemamo miigrantski problem" Granična policija - 5 Uhvaćeni na granici Usred noći pokušali ući u Hrvatsku: Policija uhitila krijumčara koji je bez vozačke vozio kombi pun migranata

Kroz duže vremensko razdoblje su od Nepalaca uzimali novac za krijumčarenje do EU-a. Procjenjuje se da se radi o iznosu od oko 5500 eura. 27. rujna su Pakistanci od njih uzeli još novca, a potom ih odveli u šumu na području Bosanske Poljane.

Odmah po dolasku u šumu, počeli su im prijetiti i puštati videosnimke na mobitelima. Nakon toga su ih vezali za drvo i seksualno se iživljavali nad jednim od njih.

"Zastrašivali su ih videosnimkama i fotografijama mučenja ljudi te su jednom Nepalcu, koji je i dalje bio vezan, stavili nož pod grlo i prisilili ga da s njima ima seksualni odnos. Nepalci su nakon izvjesnog vremena uspjeli pobjeći i prijaviti događaje policiji", stoji u priopćenju tužiteljstva.

"Očevid su obavili službenici Kriminalističke policije MUP-a Tuzlanskog kantona, a Općinski sud je na prijedlog nadležnog tužiteljstva odredio jednomjesečni zatvor", rekao je za Avaz Admir Arnautović, glasnogovornik tužiteljstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene