Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u puli

Preminuo zbog zanemarivanja: Rezultati obdukcije dječaka u Puli ostaju - tajni

Rezultati obdukcije dječaka iz Pule, koji je prema prvim izvidima preminuo zbog roditeljskog zanemarivanja, su tajni, izvijestili su DORH i policija.

Oni se neće otkrivati i to sukladno zakonu o kaznenom postupku jer je riječ o kaznenom djelu na štetu djece. Ministar unutarnjih poslova, pak, rekao je da u istrazi nije pronađena poveznica između vjerske udruge i konkretnog događaja.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici

 Roditelji dječaka dobili su mjesec dana pritvora kako ne bi utjecali na svjedoke.

"Ja vam mogu potvrditi da je sutkinja istrage odredila istražni zatvor i to zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. On će trajat dok se ne ispitaju svjedoci", rekao je Siniša Milevoj, odvjetnik majke.

Majka i otac su, priopćilo je državno odvjetništvo, od ljeta ove godine bili svjesni lošeg zdravstvenog stanja djeteta, ali nisu tražili liječničku pomoć.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene