Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje strahuje od otmičara

Poruka sa smrtne postelje: Ako ga ja ne mogu ubiti onda neka zauvijek trune u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I 16 dana nakon dramatičnog spašavanja iz podruma Ariela Castra, Manada Berry strahuje da će se on vratiti po nju i da će ponovno živjeti u zatočeništvu.

Otac Amande Berry, djevojke koja je 10 godina provela zatočena u podrumu Ariela Castra, kaže kako se njegova kći svake noći u suzama budi iz noćnih mora strahujući da će se Castro vratiti po nju. 'Rekla mi je da se boji da je ova sloboda samo san i da će se ponovno probuditi u Castrovu podrumu', prepričao je Johnny Berry.

Pročitajte i ovo Umro Terry Anderson Terry Anderson "Neki od njih su bili zli i psihopati": Umro novinar koji je sedam godina bio talac u libanonskom građanskom ratu Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

'Kada bih ga se mogao dočepati ubio bih ga golim rukama', poručio je sa smrtne postelje Amandin otac koji boluje od teške bolesti pluća dodavši kako ne želi da ga država smakne nego želi da pati do kraja života u ćeliji kad ga već on ne može ubiti sam, prenosi Daily Mail.

>> Otmičarev brat: 'Da sam znao da je moj brat ovo radio, za minutu bih nazvao policiju'

Podsjetimo, Amanda Berry spašena zajedno s još dvije žene, Michelle Knight i Ginom DeJesus iz podruma Ariela Castra nakon desetogodišnjeg zarobljeništva. Castro ih je tukao, zlostavljao, silovao, a Amanda je tijekom zatočeništva rodila i njegovo dijete. Djevojčica je spašena zajedno s majkom i ostale dvije žene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene