Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srđan Janković

Veliki obrat u slučaju Danke: Osumnjičeni za njezino ubojstvo putem odvjetnika poslao poruku

Srđan Janković
Srđan Janković Foto: Facebook/Screenshot
Srđan Janković, osumnjičen za ubojstvo djevojčice Danke Ilić (2), odlučio je prekinuti šutnju.

Osumnjičeni za Dankino ubojstvo Srđan Janković (50) poručio je preko odvjetnika da se više ne želi braniti šutnjom, nego progovoriti o zločinu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

"Branitelj osumnjičenog Srđana Jankovića najavio da će osumnjičeni u narednom periodu iznijeti obranu", rekao je izvor Blica u Višem javnom tužiteljstvu.

Danka je nestala 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage uhitila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njezino tijelo stavili u gepek i odnijeli na deponij. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Dragijević je detaljno opisao ubojstvo i gdje su bacili tijelo, no policija detaljnom pretragom deponija, Dragijevićeve obiteljske kuće, šahtova i drugih mjesta nije pronašla nikakve tragove. Ni na autu, za koji se pretpostavlja da su ga osumnjičeni koristili kad su udarili Danku, nisu pronađeni njezini biološki tragovi.

Pročitajte i ovo Nikola Grguric, gradonacelnik Raba Imovinska kartica za 2022. HDZ-ov gradonačelnik zaboravio podnijeti imovinsku karticu: "Promaknula mi je obveza"

Tijekom istrage privedeni su i otac i brat osumnjičenog Dejana – Radoslav i Dalibor Dragijević zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom Dejanu da premjesti tijelo djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene