Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daljnja istraga

U utorak iskaz daje prijatelj Dankina oca: Objašnjeno zašto njega ispituju

Potraga za tijelom djevojčice - 2
Potraga za tijelom djevojčice - 2 Foto: Dnevnik Nove TV
U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru u ponedjeljak su saslušana dva svjedoka u sklopu istrage ubojstva dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, a zbog kojeg su uhićeni radnici JKP Vodovod iz Bora Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

Saslušanja u sklopu istrage ubojstva djevojčice Danke Ilić nastavljaju se i u utorak, a danas bi iskaz treba odati prijatelj Dankinog oca Miloša Ilića, koji je kobnog dana bio sa njim u automobilu i to u trenutku kada su se susreli sa osumnjičenima.

Direktor JKP Vodovod Goran Pavić, kao i prijatelj osumnjičenog Jankovića saslušani su u ponedjeljak u tužiteljstvu. Prijatelj Jankovića je saslušan povodom toga što je osumnjičenom, u danima potrage za Dankom, posudio svoj automobil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio HALMED Poznata farmaceutska tvrtka povlači lijek

Pretpostavlja se da je direktor JKP Vodovod govorio i o ponašanju osumnjičenih u danima potrage za Dankom, piše Nova.rs.

Podsjećamo, dvogodišnja Danka nestala je 26.ožujka u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage uhitila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njezino tijelo stavili u gepek i odnijeli na deponij. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubrzo bi mogla i Slovenija Unatoč bijesu Izraela, ove tri države i službeno će priznali palestinsku državu

Pročitajte i ovo Posljedice oluje Goleme štete u Americi FOTO/VIDEO Strašni prizori nevremena, s neba padale ledene kugle: "Iza nas je teška noć"

Tijekom istrage privedeni su i otac i brat osumnjičenog Dejana – Radoslav i Dalibor Dragijević zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom Dejanu da premjesti tijelo djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene