Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Optužena da je preko MySpacea izazvala samoubojstvo djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetdevetogodišnja Lori Drew optužena je da je izazvala samoubojstvo 13-godišnje Megan Meier, tako što se na MySpaceu lažno predstavljala kao 16-godišnji mladić i tako s njom uspostavila virtualnu 'romantičnu' vezu.

Nesretna Megan počinila je samoubojstvo nakon što joj je 'mladić' (Drew se registrirala pod imenom Josh Evans) poslao poruku da bi svijet bio bolji bez nje i tako prekinuo 'vezu'.

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

Drew bi mogla biti osuđena na 20 godina zatvora zbog kaznenog djela urote i korištenja računala kako bi ciljano plasirala informacije koje bi mogle izazvati emocionalni slom druge osobe.

- Kada ju je taj navodni Josh ostavio, moja kćer je bila potpuno slomljena. Tražila je savjete i podršku od mene, no njezino ponašanje sve dublje nas je vuklo u sukobe, rekla je Meganina majka Tina.

Nakon jednog takvog sukoba Megan je otrčala u svoju sobu, a majka ju je malo kasnije pronašla obješenu za remen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene