Obavijesti Video Pretražite Navigacija
totalni obrat

Šok na sprovodu! Trebali su pokopati ubijenog sina (15), a onda je stigao iznenadni poziv

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dok je Vilma Fuentes plakala nad tijelom osobe za koju je mislila da je njezin sin, dobila je šokantni poziv.

Obitelj je doživjela pravi šok na sprovodu dječaka za kojeg su mislili da je njihov sin, no onda ih je 15-godišnjak nazvao i rekao da je - živ!

Tijelo tinejdžera, brutalno pretučenog i unakaženog lica, pronađeno je 15. listopada u La Entradi, gradu u kojem živi obitelj Osmana Adonaya Urbine. Ali na temelju ožiljka od opekline na ruci žrtve, članovi obitelji identificirali su tijelo kao svoga sina Osmana Adonaya Urbinu. Policija je predala tijelo obitelji kako bi mogli održati bdijenje u svojoj kući.

Međutim, tijekom bdijenja je sin, koji je trebao biti u lijesu, preko videopoziva nazvao svoju majku Vilmu Fuentes, pišu Yahoo News.

"Bili smo šokirani. Mislili smo da je neslana šala", rekla je majka.

Pročitajte i ovo Palestinci oplakuju stradale Objavljeno potresno svjedočanstvo Palestinka u raketiranju izgubila 13 članova obitelji: "To je bila noćna mora. Izdali su nas i bombardirali"

Tinejdžer Osman Urbina napustio je domovinu tri tjedna ranije i zapravo otišao u SAD. Nazvao je majku s gvatemalsko-meksičke granice i rekao: "Ovdje sam na granici. Živ sam, nisam mrtav."

Nakon poziva pozvali su policiju kako bi razjasnili situaciju. Ispostavilo se kako tijelo zapravo ne pripada Osmanu Urbinu, već nestalom 15-godišnjaku. 

Obaviještena je dječakova obitelj, koja je potvrdila da je to njihov sin.

"Istina je da izgledaju slično. Očistili smo i oplakali tijelo, ali to nije bio moj sin. Bili smo u šoku, kao i policija", rekla je majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene