Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simulirao da puca u zaštitara

Novi šok u beogradskoj školi: Učenik (9) napravio popis za likvidaciju, pozvana policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon stravičnog čina u beogradskoj osnovnoj školi devetogodišnjak u drugoj osnovnoj školi napravio je popis za likvidaciju te simulirao da puca u zaštitara.

Devetogodišnji dječak iz Osnovne škole Desanke Maksimović u Beogradu napravio je popis učenika koje navodno želi ubiti.

Osim toga, svaki put kada bi ušao u školu simulirao je da puca na pripadnika osiguranja.

Pomoćnik ravnatelja Osnovne škole Desanke Maksimović danas oko 10 sati pozvao je beogradsku policiju i prijavio da ovo nije prvi put i da je u dužem periodu imao problem s učenikom trećeg razreda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon minute šutnje Incident u beogradskoj školi: Učenik u razredu učinio nešto što je prestravilo djecu, policija privela oca

Pročitajte i ovo Priopćenje škole iz Bihaća Uhićen je Panika u BiH, mladić zaprijetio pokoljem poput onog u Beogradu: "Bit će nezapamćen masakr"

"On je rekao da je dječak prilikom dolaska u školu simulirao da puca u zaštitara i da je nakon toga u dvorištu ganjao djecu mlađih razreda. Poslije je ušao u razred i napravio popis svih učenika koje želi ubiti", rekao je, piše Srbija Danas

Pročitajte i ovo Pucnjava u Beogradu "Morat će se odseliti" Susjedi otkrivaju detalje o dječaku ubojici: "Upucao je i djevojčicu koja mu se sviđala"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izuzetno talentiran učenik Objašnjeno zašto je dječak premješten u drugi razred: "Ovo je bio jedini motiv prelaska"

Odmah je obaviještena maloljetnikova majka, koja je izjavila da je to dio njegove igre i da je on dobro dijete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene