Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon minute šutnje

Incident u beogradskoj školi: Učenik u razredu učinio nešto što je prestravilo djecu, policija privela oca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je održana minuta šutnje zbog masovne pucnjave u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara, jedan je učenik napravio ono čega su se svi pribojavali.

Minuta šutnje u Osnovnoj školi Jefimija u Obrenovcu završila je uznemirujuće za cijeli razred. 

Dječak je iz svoje torbe izvadio plastični pištolj.

Policija je uhitila njegova oca, a u postaju je pošao i dječak, piše Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Potresni prizori ispred škole Neostvareni san jedne djevojčice Prizor koji slama srce: Taj par cipelica pripadao je stopalima buduće balerine

Osnovnoškolac je prvo pištolj izvadio iz ruksaka i usmjerio ga prema učenicima, zatim ga je uhvatio njegov kolega, koji ga je najvjerojatnije htio baciti u smeće, a njemu ga je pak oteo treći učenik, koji je pištoljem nastavio mahati po zraku, navodi Pink.rs.

Pročitajte i ovo Okupljanje ispred škole u Beogradu - 1 Počast stradalima VELIKA GALERIJA Tužne scene pred beogradskom školom: Rijeka suza za stradale učenike i zaštitara

"Obaviješteni su razrednik i služba Centra za socijalni rad, a jedan od dječaka predan je Ministarstvu unutrašnjih poslova s roditeljem u Odjelu za maloljetničku delinkvenciju radi daljeg postupanja", kazao je Mladen MIjatović.

Djeca su se preplašila, ali nitko nije ozlijeđen.

Zbog tragedije u kojoj je u srijedu ubijeno devetero ljudi i ozlijeđeno još sedmero, u Beogradu je proglašena trodnevna žalost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene