Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nove eksplozije na Kosovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija UNMIK-a priopćila je danas kako je tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak došlo do eksplozije u selu Rapče, nadomak Dragaša na jugu Kosova. Na sreću u eksploziji nema ljudskih žrtava.

Kosovska vlada naoštrije je osudila napad ekplozivnom napravom na kuću jednog pripadnika goranske nacionalnosti, ocjenjujući ga kao kriminalni čin koji služi onima koji po svaku cijenu pokušavaju nanijeti štetu sveukupnim procesima na Kosovu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Policija na Kosovu također je priopćila kako je u nedjelju navečer eksplozivnim sredstvom napadnuta kuća u izgradnji u selu Đinovce, nedaleko Suve Reke, također na jugu Kosova. 

Po nalogu tužitelja za izazivanje eksplozije uhićene su dvije osumnjičene osobe. 

Posljednjih mjesec dana na Kosovu su se dogodile četiri snažne eksplozije, u Gnjilanu, Uroševcu i Klini. U incidentu u Klini ozlijeđena su četiri člana jedne srpske povratničke obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene