Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čelnici kambodžanske državne televizijske postaje hitno su se ispričali zbog 'šale' izvedene ispred kamera za koju je teško pronaći odgovarajuće riječi.


Naime, tijekom nedjeljne emisije "Sviđalo vam si ili ne", priređene na sam Dan majki, voditelji su na pozornicu izveli 13-godišnju pjevačicu i kantautoricu Autumn Allen te su je uvjerili da će vidjeti mamu od koje se morala rastati kada je imala samo šest, odnosno od kada ju je otac uzeo za ruku i poveo sa sobom iz SAD-a u Kambodžu.

Vezani članci Urušena zgrada u Kambodži - 3 Urušila se zgrada od sedam katova u Kambodži: Poginulo 36 ljudi, 23 spašeno iz ruševina Ashley Graham (Foto: Profimedia) Minijaturni bikini jedva je obuzdavao njezine raskošne obline: Plus-size ljepotica samouvjereno pozirala na plaži

Međutim, umjesto žene zbog koje su joj od uzbuđenja potekle suze, na pozornicu je odjeven u damu izašao komičar Chuop Rolin, a sirotu i zbunjenu djevojku su k tome voditelji upitali "zar si nam stvarno povjerovala?"

Unatoč tome što je Allen rijetko okrutnu podvalu neočekivano dobro prihvatila, bijesni gledatelji su izvrijeđali sve koji su sudjelovali u osmišljavanju i izvedbi te točke, a koju su osudile i brojne udruge te političari.

"Hvala svima na podršci. Sigurna sam da u showu nisu mislili ništa loše, da im nije bila namjera povrijediti me", napisala je pomirljivo na svom profilu na Facebooku Allen, koja je uoči "šale" voditeljima priznala da bi joj ostvarili sve snove kada bi je ponovo spojili s njezinom mamom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook