Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uragan Ida

VIDEO Stravična snimka s kamere: Policajci pokušavaju spasiti dvogodišnjeg dječaka i njegove roditelje iz poplavljenog podrumskog stana

Videosnimka s kamere koju policajci imaju na svojem tijelu pokazuje njihov pokušaj spašavanja obitelji koju je voda nakon uragana Ida zarobila u poplavljenom podrumskom stanu.

Tročlana obitelj - Ang Lama (50), Mingma Sherpa (48) i njihov dvogodišnji sin Lobsang Ang pronađeni su utopljeni u njihovu podrumskom stanu u četvrtak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni Muškarac pokušava dokučiti prsten (Screenshot: Twitter/NYPD) Žele mu vratiti prsten Traži ga cijela policija: Zaprosio ju, rekla mu je "da", ali onda je uslijedio scenarij iz noćne more

Njihovi susjedi ispričali su da su se iz stana čuli pozivi u pomoć. Pozivi surpužnika su vrlo brzo utihnuli. Pozivi u pomoć čuli su se u 21:30.

Na stravičnim snimkama s kamera koje policajci nose na svojim odorama vide se njihovi bezuspješni pokušaji da provale u poplavljeni stan i spase tročlanu obitelj.

Policajac stoji u blatnoj vodi koja mu dopire gotovo do ramena. Nalazi se na stubištu koje vodi do vrata obiteljskog stana u podrumu. Po prljavoj vodi plutaju plišane igračke i boca sredstva za dezinfekciju.

Zaranja u vodu nekoliko sekundi prije nego zaroni i drugi policajac, čija kamera snima sve što se događa. Objektiv kamere bilježi koliko je nečistoće u vodi, kao i da se ispod površine ne vidi baš ništa.

Pronađene tri preminule osobe

Njujorška policija potvrdila je da su u stanu pronađene tri preminule osobe. U priopćenju navode da su policajci uložili nadljudske napore kako bi provalili kroz zaključana vrata iako je razina vode konstantno rasla, no da nisu uspjeli u svojem naumu.

Policajci su u pomoć pozvali i specijalnu policiju, no za obitelj iza zaključanih vrata podrumskog stana je bilo prekasno. Roditelji i dvogodišnji dječak pronađeni su utopljeni u podrumskom stanu u 64. ulici u Woosideu u Queensu.

Stan u podrumu nije imao drugi izlaz u slučaju hitnih slučajeva osim vrata koja su bila potopljena i zaključana, a koja su policajci pokušali provaliti.

New York je potvrdio 17 smrtnih slučajeva. Od 11 ljudi koji su se utopili u Queensu, njih 10 je živjelo u ilegalnim stanovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene