Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirala policija

VIDEO Odvratan ispad zbog bebe u avionu: ''Je li kurvin sin dodatno platio da može vrištati?''

Uzrujani muškarac
Uzrujani muškarac Foto: TikTok
Frustrirani muškarac poludio je nakon što beba nije prestajala plakati za vrijeme leta.

Putnik Southwest Airlinesa snimljen je kako se dere i psuje roditelje djeteta koje je neprestano plakalo na letu za Orlando. Ispad bijesa odraslog muškarca sve je putnike ostavio u šoku. Vikao je i tvrdio da beba nije prestajala plakati punih 45 minuta. 

Pročitajte i ovo Donald Trump Izbori u SAD-u Procurila snimka Trumpa s tajnog sastanka: "Vode administraciju kao Gestapo" Ilustracija Pravi Sam u kući Dječak (6) krenuo u posjet baki, sletio 260 kilometara dalje: "Imala sam dokaz da se prijavio na let"

Neuobičajena situacija odvila se dok je zrakoplov bio u zračnom prostoru u blizini Palm Beacha jer nije mogao sletjeti zbog loših vremenskih uvjeta. Frustrirani muškarac povišenim tonom počeo se žaliti da je platio karte misleći da će dobiti udoban let, no njegove planove poremetila je beba.

Video je na TikToku u jednom danu skupio više od 200 tisuća pregleda. Na snimci je prikazan frustrirani muškarac kako se neprestano žali stjuardesama i osoblju u avionu na ''problematičnu'' bebu, prenosi Daily Mail

"Smirite dijete, molim vas. Želite li da ja počnem vrištati? Ja ću početi je*eno vrištati! Je li taj kurvin sin dodatno platio? Dijete plače cijelo je*eno vrijeme", ponavljao je muškarac.

Osoblje je cijelo vrijeme pokušavalo smiriti situaciju, no uzrujani muškarac nije se htio smiriti. "Je*i se i začepi" poručio je stjuardu koji ga je smirivao. 

 

@mjgrabowski

 

♬ original sound - bad_ideas_galore

 

Muškarac se nakon slijetanja odbio iskrcati, zbog čega je morala reagirati policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene