Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EMOTIVNO REAGIRAO

Nenad Periš nakon vijesti da je pronađen mladić koji je nestao skoro u isto vrijeme kao i Matej: "Iz sveg se srca radujem"

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša
Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša Foto: DNEVNIK.hr
U srijedu je u Beogradu pronađen Aleksa Stanković, koji je nestao 28. prosinca, gotovo u isto vrijeme kao i Matej Periš. Njegov otac Nenad emotivno je reagirao na vijest o pronalasku mladića.

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša, koji je nestao 30. prosinca u Beogradu, zaplakao je večeras kada je čuo da je pronađen nestali mladić Aleksa Stanković (21).

Pročitajte i ovo Matej Periš "Moje izgubljeno blago" Matej bi slavio 28. rođendan: Nenad Periš posvetio sinu emotivnu pjesmu splitskog kantautora Nenad Periš SHRVANI OTAC Nenad Periš oglasio se nakon nalaza obdukcije njegova sina: "Žao mi je što kamere nisu radile. Odnio je tajnu u grob..."

"Hvala Bogu da su dijete našli! Neka slave i u ljubavi i zdravlju žive zagrljeni do kraja života tako", rekao je u emotivnoj izjavi Periš za Telegraf.rs. Dodao je da se iz sveg srca raduje jer je jedna majka našla svoje dijete.

Aleksa je nestao 28. prosinca. Ponio je sve diplome i dokumente, zbog čega je majka mislila da je otišao u inozemstvo, da mu je netko ponudio posao. Ostavio joj je i poruku na kompjutoru da ide u inozemstvo raditi, da mu ta tvrtka za koju je radio nudi posao, smještaj i vizu te da mu je sve osigurano.

Kako je večeras izvijestila tamošnja policija, mladić je lociran u stanu na Vračaru i u dobrom je zdravstvenom stanju.

Aleksa je policajcima rekao da je majci najavio da će otići od kuće te da je dobrovoljno otišao. Unajmio je stan na Vračaru i namjeravao je otputovati u Kanadu. Nikome se nije javljao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene