Nakon 22 dana potrage za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem prijatelji su uočili da je njegov Viber račun nakratko bio aktivan. Taj ih je trenutak uznemirio, ali za sve postoji logično objašnjenje.


Aktivan signal na Viber mreži nestalog Mateja Periša na trenutak je uznemirio njegove prijatelje, no nametnulo se logično objašnjenje. Naime, najvjerojatnije je privremeno policija bila ulogirana kako bi provjerila prethodnu komunikaciju, prenosi Kurir.rs.

Podsjetimo, signal Periševog mobitela, kako je utvrdila istraga, posljednji put je lociran kod Velikog ratnog ostrva 31. prosinca oko 2:40. Vjeruje se da je mobitel bio u Matejovom džepu kada je ušao u Savu kod Beograda na vodi, a posljednji signal je bio oko kilometar i pol nizvodno.

Potraga za Matejem Perišem Otkriveno najbitnije pitanje za pronalazak nestalog Splićanina, oglasio se otac: ''Identificirani su posjetitelji koji su se nalazili u neposrednoj blizini''

Potraga za Matejem Perišem Je li na snimci stvarno Matej? Vještak objasnio zašto je potrebno 30 dana da se to utvrdi

"Potragu otežava i to što je nestali mladić na sebi imao tamnu odjeću, koju je teško uočiti u vodi, gdje je vidljivost praktično nikakva. Policija svakako uzima u obzir i mogućnost da je Periš bacio svoj telefon u Savu pa da je negdje pobjegao, ali šanse za to su sada već minimalne", dodao je izvor za Informer prije desetak dana.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju