Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijali boce i palili baklje

Navijači iz Australije: 'Smrt Tadiću, sloboda Mladiću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u utorak imala pune ruke posla s navijačima srpske nogometne reprezentacije koja je gostovala kod Australije u Melbourneu.

Prema riječima inspektora Micka Beattieja četvero je ljudi uhićeno, dok ih je sedmero izbačeno sa stadiona zbog nedoličnog ponašanja i alkoholizma.

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite"

Osim razbijanja boca, paljenja baklji i buktinje ispred stadiona, bilo je tu i pokazivanja transparenta podrške Ratku Mladiću, uhićenom srpskom osumnjičeniku za ratne zločine. 'Smrt Tadiću, sloboda Mladiću', 'Oslobodite Mladića', pisalo je na njima na engleskom jeziku.

'Ti su idioti mislili da mogu paliti baklje u toj gužvi. Samo čudom nitko nije zadobio opekline', kazao je Beattie dodavši da je dio navijača tijekom utakmice koristio lasere i trgao sjedalice na stadionu.

Uhićeni su novčano kažnjeni (380 australskih dolara) i zabranjeno im je ikad više uprizoriti se na nekoj nogometnoj utakmici u Australiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene