Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponosni roditelji

Nakon što je rodila sa 70 godina sada želi i sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rajo Devi koja je svoje prvo dijete rodila sa 70 godina ponosna je kako napreduje njezina kći. Sada planira povećati svoje potomstvo. Farmerova žena iz Haryana u Indiji rodila je djevojčicu Naveen Lohan carskim rezom 28. studenog ove godine.

'Presretna sam što sam konačno postala majka. Tako sam dugo čekala da dobijem dijete, a sada bih voljela imati i sina', kaže Rajo Devi. Rajo i njezin 72-godišnji suprug Bala Ram pokušavali su dobiti dijete još od 1943. godine, ali im to nikada nije pošlo za rukom, prenosi Daily Mail.  

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Rodila sa 70 godina uz pomoć umjetne oplodnje

'Molili smo se svim bogovima plodnosti. Zahvaljujem liječnicima što smo konačno uspjeli', dodaje Rajo Devi. 'Sada konačno imamo nekoga tko bi preuzeo farmu nakon naše smrti. Možda bi u budućnosti mogli dobiti i sina', rekao je suprug Bala Devi.

Bračni par Devi djevojčicu je dobio umjetnom oplodnjom. Za novu umjetnu oplodnju Bala se planira zadužiti na temelju očekivanog prihoda od sljedeće godine i skupiti 2.000 funti koliko mu je potrebno za tretman. Liječnik Anurag Bishnoi, koji je Rajo obavio umjetnu oplodnju kaže kako je ona u izvanrednom zdravstvenom stanju, te da nova umjetna oplodnja ne predstavlja nikakvu opasnost za nju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene