Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško zdravstveno stanje

Nakon rutinske operacije mlada žena počela povraćati vlastite fekalije: "Jedva dišem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Kelly Yeoman ispunjava se fekalijama nakon rutinske operacije koja je pošla po zlu. Njezini prijatelji skupljaju novac za liječenje.

Organi 34-godišnje Britanke Kelly Yeoman jedva su vidljivi na rendgenskim snimkama jer joj je unutrašnjost ispunjena fekalijama. Zbog stanja u kojem se nalazi, ispričala je, bori se za dah, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Kelly je u kolovozu primljena u bolnicu u Bristolu zbog endometrioze, odnosno bolnog poremećaj u kojem tkivo koje normalno oblaže unutrašnjost maternice raste izvan maternice. Tijekom rutinske operacije skalpelom je slučajno ozlijeđeno crijevo, zbog čega se kasnije trbušna šupljina počela ispunjavati fekalijama.

Zbog bolova koje je osjećala kao posljedicu toga, rekli su joj da je tijekom operacije došlo do infekcije.

''Kada sam nakon dva tjedna došla liječnicima, primili su me u bolnicu pod sumnjom da imam sepsu'', ispričala je Kelly te dodala da su joj rekli  da ima upalu crijeva i da je konstipirana.

U međuvremenu su fekalije došle do dijafragme i pluća, zbog čega je teško disala. Kelly je provela posljednjih 11 tjedana u bolnici, povraćajući vlastite fekalije. Na Facebooku je objavila fotografiju rendgenske snimke kako bi svi vidjeli kako izgleda unutrašnjost.

''Sve su to moja prsa, moja dijafragma i pluća i jedva dišem'', napisala je.

U bolnici su potvrdili da ju liječe, ali da ne smiju otkrivati detalje zbog zaštite pacijentice.

Njezini prijatelji prikupljaju novac za liječenje i eventualnu operaciju koja bi joj mogla pomoći da riješi ovu tešku zdravstvenu situaciju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene