Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon porođaja s bebom u naručju skočila s trećeg kata rodilišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
M M. (36) protekli je četvrtak u dva sata ujutro skočila s trećeg kata rodilišta u Novom Pazaru, Srbija, sa svojom tek rođenom kćeri. M.M., koja se kroz prozor bacila dva sata nakon porođaja, van je životne opasnosti, no beba je preminula na mjestu.

M.M. prije je liječena od psihičkih problema, a ovo joj je treći porođaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Tragedija se dogodila u četvrtak, na ginekološkom odjelu bolnice u Novom Pazaru. M.M., inače prosvjetna radnica, rodila je oko ponoći. Dva dva sata poslije sa svojom bebom skočila je s trećeg kata. 

Dežurni ginekolog Avdul Škrijelj rekao je da se M. M. poslije porođaja ponašala normalno. 

'Oko ponoći M. M. je rodila zdravu bebu ženskog spola. Porođaj je protekao bez problema i ona je ubrzo prebačena u sobu u kojoj je bila još s četiri žene. Od medicinskih sestara prethodno je zatražila cigaretu, ali se poslje nije vratila u svoju sobu nego u drugu, u kojoj nije bilo pacijenata, i s bebom u naručju skočila kroz prozor', rekao je Škrijelj. 

Navodno je M.M. prije otišla u sobu u kojoj su boksovi s bebama i uzela svoje dijete te onda otišla u drugu prostoriju i bacila se s prozora, s visine od deset metara.

Prizor ispred rodilišta bio je stravičan. Rodilja je ležala krvava na betonu i davala znakove života dok je beba odletjela nekoliko metara dalje.

Doktor Avdo Ćeranić, ravnatelj novopazarskog Zdravstvenog centra, rekao je da je M. M. u teškom stanju. 

'Ona je poslje pada s teškim povredama hitno prebačena na kirurgiju gdje je operirana i njezino je stanje stabilno. Ovo je bio treći porođaj M. M. Uzrok tragedije je postporođajni sindrom, koji se javlja kod nekih žena.

Saznaje se da se M.M. ranije liječila u privatnim ordinacijama, a u novopazarsko rodilište primljena je kako bi tamo rodila. Radi se o osobi koja je imala jaku postporođajnu depresiju i  koja je i prije imala psihičkih problema od kojih je liječena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene