Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera kokain trese Kosovo

VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale
Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Foto: Nacionale/Screenshot
Nakon što su objavljene snimke u kojima se potpredsjednica općine Leposavić na sjeveru Kosovova drogira na poslu, rekla je da su je prisilili na to.

Regionalni mediji već nekoliko dana pišu o aferi kokain koja je potresla općinu Leposavić na sjeveru Kosova.

Nacionale je objavio snimke na kojima se općinski službenici navodno drogiraju na radnome mjestu, među njima je i potpredsjednica Dragana Miletić. Objavljena je snimka kako se drogira u toaletu i u uredu.

Pročitajte i ovo Ilustracija NAPETOSTI NA BLISKOM ISTOKU Nakon silovitog osvetničkog pohoda zbog ubijenih Amerikanaca, Hutisti poslali poruku: "Ovo neće proći bez odgovora i posljedica"

Miletić je sve takve tvrdnje odbacila.

"To je laž. To izmišljaju ovi iz Srpske liste da bi ugrozili moje ime u općini Leposavić", komentirala je ranije za Nacionale, prenosi Nova.rs.

Ubrzo nakon objave snimke utvrđeno je da je ona autentična, a Miletić je smijenjena. Tada je kontaktirala Nacionale i izjavila da su je tjerali da na silu konzumira drogu i da su joj prijetili da će joj bombardirati kuću dok bude u njoj. Tu informaciju je navodno proslijedila i tužiteljstvu.

Pročitajte i ovo Screenshot Izvlačili ga vatrogasci VIDEO Subotnje ludilo kraj Velike Gorice: Napio se i ukrao autobus, pa sletio u kanal

Objavljeno je više snimki u kojima se nalaze drugi općinski djelatnici te jedan kosovski policajac za kojim je Policijski inspektorat Kosova izdao preporuku za njegovu smjenu. I na tim snimkama vide se ljudi koji konzumiraju drogu.

Detalji ovih slučajeva još se istražuju.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene