Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crne brojke

Dvije talačke krize: Ubijeno 20 osoba, deseci ranjenih - Angažirano više od 88.150 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dvije lokacije u Francuskoj gdje su se odvijale talačke krize angažirano je bilo gotovo 90 tisuća vojnika i policajaca.

U tri je dana, koliko je Francuska živjela pod terorom džihadista, ubijeno 20 ljudi, a deseci su ranjeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Policija pucala na ženu koja je prijetila putnicima u prigradskom vlaku Otvorena istraga Drama u Parizu: Žena u vlaku vikala "Allahu Akbar", policajci je upucali

Ubijeno je 10 zaposlenih satiričkog lista Charlie Hebdo, troje policajaca, četvero taoca u košer trgovini u istočnom Parizu te troje džihadista - ubojica i otmičara koje su ubile policijske snage u akcijama spašavanja taoca. 

U dvije talačke krize u Francuskoj koje su, može se reći, ipak uspješno okončane bilo je uključeno gotovo 90 tisuća osoba, objavilo je francusko Ministarstvo unutarnjih poslova.

UŽIVO - Eksplozije i pucnjevi odjekuju iz tiskare u kojoj su braća u okruženju!

Na dvije lokacije, u Dammartin gdje su se bila zabarikadirala braća Cherif i Said Kouachija te u četvrti Porte de Vincennes, gdje je treći džihadist  Amedy Coulibaly držao taoce u košer trgovini, raspoređeno je bilo 50 tisuća policajaca i 32 tisuće članova žandarmerije, 1150 vojnika i još 5000 specijalaca.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene