Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tragedija u središtu Parizu - srednjovječni se muškarac ubio skraćenom puškom u predvorju škole pred očima užasnutih šestogodišnjaka.


Muškarac je prvo stajao ispred školske zgrade, koja se nalazi u neposrednoj blizini Eiffelovog tornja, te je nasilno ušao u školu, iako su ga čak dvojica zaštitara pokušale spriječiti u naumu.

Vezani članci Pripreme za popis stanovništva - 5 Policija upozorava građane: Već su se pojavili lažni popisivači stanovništva, prave ćete ovako prepoznati Srednjoškolski đački dom u Zadru Policija kazneno prijavila ravnatelja učeničkog doma: Strancima privatno naplaćivao karantenski smještaj u domu

>>Politika stroge štednje razara zdravlje ljudi u Europi i Americi

Ubio se skraćenom puškom pred očima desetak užasnutih šestogodišnjaka, kojima je odmah nakon što su svjedočili brutalnom samoubojstvu pružena psihološka pomoć. Ostala su djeca iz škole evakuirana i kontaktirani su njihovi roditelji. Muškarac nije u školu ušao na glavni ulaz, već iz sporedne zgrade u sklopu škole iz koje je ušao glavno predvorje. Istražitelji još nisu utvrdili identitet muškarca, a nisu poznati ni razlozi njegova samoubojstva u školi. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook