Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Parizu

Muškarac se ubio pred šestogodišnjacima u školi kraj Eiffelovog tornja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u središtu Parizu - srednjovječni se muškarac ubio skraćenom puškom u predvorju škole pred očima užasnutih šestogodišnjaka.

Muškarac je prvo stajao ispred školske zgrade, koja se nalazi u neposrednoj blizini Eiffelovog tornja, te je nasilno ušao u školu, iako su ga čak dvojica zaštitara pokušale spriječiti u naumu.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

>>Politika stroge štednje razara zdravlje ljudi u Europi i Americi

Ubio se skraćenom puškom pred očima desetak užasnutih šestogodišnjaka, kojima je odmah nakon što su svjedočili brutalnom samoubojstvu pružena psihološka pomoć. Ostala su djeca iz škole evakuirana i kontaktirani su njihovi roditelji. Muškarac nije u školu ušao na glavni ulaz, već iz sporedne zgrade u sklopu škole iz koje je ušao glavno predvorje. Istražitelji još nisu utvrdili identitet muškarca, a nisu poznati ni razlozi njegova samoubojstva u školi. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene