Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstrum priznao

'Živciralo me što je vrištala dok sam je silovao. Uzeo sam motiku i ubio je'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica 14-godišnje Ivane hladnokrvno je priznao svoj zločin.

Darko Kostić, monstrum koji je silovao i ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić čije je tijelo pronađeno jučer zakopano u jarku nedaleko kuće u beogradskom naselju Rakovica, priznao je policiji gnjusan zločin, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kanibalska jazbina Policajci pronašli raskomadano tijelo, muž i žena radili pite od ljudskog mesa Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Srbija: Pronađeno tijelo još jedne nestale djevojčice, bila je silovana i ubijena motikom

'Ubio sam Ivanu, priznajem! Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me strašno iznerviralo pa sam je počeo šamarati i daviti, ali nije prestajala. Zato sam uzeo motiku i ubio je. Onda sam je zamotao u deke pa u spužvu i zakopao u dvorište', detaljno je Kostić prepričao svoj zločin policiji.

Ivanu je, kaže, upoznao preko svoje bivše djevojke, navodno mentalno zaostale, a rekao je i kako je Ivanu bez prisile doveo u Rakovicu. 'Nije imala šanse obraniti se', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene