Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao zabranu prilaska

Monstrum koji je ugušio 2-godišnju kćer osuđen za nasilje u obitelji: Majka je sjedila pred zgradom i vrištala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac koji je zvjerski ubio svoju kćer bio je prijavljen za nasilje u obitelji, a sudski postupak okončan je 27. rujna.

Stravičan zločin u utorak je šokirao Srbiju. Otac monstrum, kako ga nazivaju, jučer u poslijepodnevnim satima u Vršcu ugušio je svoju dvogodišnju kćerkicu, njezino tijelo bacio u kanal, a nakon toga presudio i sebi.

Njihova beživotna tijela zatekla je supruga. Marko i ona bili su u procesu razvoda braka.

M.B., koji je zvjerski ubio svoju dvogodišnju kćer, bio je prijavljen za nasilje u obitelji, a sudski postupak okončan je nedavno -  27. rujna.

"Prva i jedina prijava protiv M.B. za nasilje u obitelji bila je 30. travnja ove godine od strane njegove supruge S.B. Nakon što je S.B. prijavila policiji u Vršcu da njezin suprug M.B. nad njom vrši nasilje, istom su izrečene hitne mjere i privremena zabrana da kontaktira žrtvu i prilazi joj, kao i privremeno udaljenje iz stana u trajanju od 48 sati, od 30. travnja. Osnovni sud u Vršcu je donio rješenje o produljenju navedene hitne mjere na period od 30 dana, do 1. lipnja.

Pokrenut je predistražni postupak zbog nasilja u obitelji. M.B. je bila izrečena mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa S.B. i zabrana prilaska osumnjičenog kući u kojoj oštećena živi, najduže do okončanja postupka. M.B. je izrečena uvjetna kazna zatvora od jedne godine koja se neće izvršiti ako okrivljeni ne učini novo djelo u roku od tri godine", priopćilo je Osnovno javno tužiteljstvo u Vršcu za Nova.rs.

Pročitajte i ovo Majka pretučenog dječaka ZAKAZAO SUSTAV Majka pretučenog dječaka progovorila za Dnevnik Nove TV: ''Osjećamo se sami, kao da se smatra da je naše dijete to izmislilo''

"Očevid je bio strašan, scene su bile jezive. Povraćao sam šest puta. Tragedija je velika", izjavio je za srpske medije policajac, susjed muškarca koji je u Vršcu u Srbiji ubio svoju dvogodišnju kćerkicu.

Navodno je razlog taj što mu bivša supruga nije dala da viđa dijete. Navodi se i kako ju je nazvao i rekao joj što će učiniti prije ubojstva.

Pročitajte i ovo Nasilje, Ilustracija PRITVORENA DVOJICA NASILNIKA Strava u Lici: 26-godišnja žena godinama je bila žrtva svekrova maltretiranja, a suprug ju je - silovao

"Majka djevojčice sjedila je na stepenicama i vrištala 'dajte mi da vidim moje dijete'. Ovo je nezapamćena tragedija", ispričali su susjedi za Blic.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene