Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezapamćen zločin

Užas u Srbiji: Utopio dijete u kanti vode, a prije toga bivšoj supruzi poslao jezivu poruku

Beogradska specijalna policija (Foto: Arhiva/AFP)
Beogradska specijalna policija (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Strašan zločin šokirao je danas Srbiju. Prije nego je ubio sebe, muškarac (35) iz Vršca utopio je dvogodišnju djevojčicu.

Srpski mediji pišu o nevjerojatnom zločinu koji je šokirao javnost. Otac monstrum, kako ga nazivaju, danas poslijepodne u Vršcu ubio je svoju dvogodišnju kćerkicu, a njeno tijelo bacio u kanal.

Potom se ubio. Nova.rs piše kako je bio u fazi razvoda sa suprugom i majkom djeteta. Skrbništvo nad djevojčicom centar za socijalnu skrb dodijelio je majci. Nova piše kako je muškarcu ovo bilo prvi put da je vidio djevojčicu, a Informer navodi da mu je centar dozvolio da viđa dijete, usprkos protivljenju majke.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Više ljudi imalo simptome Baka trovačica prodavala nejestive gljive na tržnici: "Skupljala je i neke šarene, s crnim pjegama..."

Pročitajte i ovo Ilustracija DEMOGRAFI PESIMISTIČNI Počeo popis stanovništva u Srbiji: "Naše je pravo izjasniti se Hrvatima..."

Informer dalje piše kako je muškarac djevojčicu ugušio u kanti vode. Njenoj majci je, kako doznaju, prije toga poslao strašnu poruku, da će ubiti i sebe i dijete. Majka je pozvala policiju koja je u njegovom stanu zatekla strašan prizor. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene