Obavijesti Pretražite Navigacija
Sve protiv nezaposlenosti

U Španjolskoj: Marihuanom protiv recesije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolsko selo iznajmljivat će svoja poljoprivredna dobra za uzgoj kanabisa.

Selo u Španjolskoj odlučilo se za jedno neobičnu poljoprivrednu radnu. Oni su odlučili iznajmiti svoje zemljište za uzgoj kanabisa.

Pročitajte i ovo Ovce Kriva trava Ovce tražile travu, pa pojele 100 kilograma kanabisa: Pastir je primijetio čudno ponašanje stada Bik s rogovima u plamenu - 2 "Nacionalna sramota" VIDEO Snimljen bik s rogovima u plamenu, udruge bijesne: "Ova odvratna tradicija je neopravdano nasilje koje se mora zabraniti"

Lokalni načelnik opravdao je ovaj postupak svojih mještana zbog toga što ih je pogodila kriza. 'Predviđa se osnivanje javnog poduzeća kako bi se pomoglo vlasnicima poljoprivrednih imanja da ih iznajme legalnoj udruzi potrošača marihuane.' kazao je za the Guardian njih načelnik zadužen za gospodarstvo.

Privatna potrošnja droge u Španjolskoj je legalizirana dok je prodaja iste zabranjena. Baš zato osnovane su udruge. Udruga iz Barcelone (ABCDA) odmah želi sklopiti posao s lokalnom zajednicom ovog sela kako bi uzgojeni kanabis mogli koristiti svih 5000 članova udruge.

'Osim kanabisa, na istom polju uzgajat će se i druge žitarice.', dodao je načelnik.

Ovo selo u velikom je dugu od 1,3 milijuna eura, a otkupom 8 hektara zemlje ovoj Barcelonoj udruzi barem će se malo duga riješiti.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene