Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manijak izgrizao djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
N.N. (19), učenik četvrtog razreda jedne srednje škole u Kraljevu, nasred ulice ugrizao je dvije djevojčice! Srednjoškolac, za kojeg se sumnja da je narkoman, iz čistog je mira u centru grada napao M.D. (16) i S. S. (16), koje su zadobile ozljede po obrazima i ustima.

Roditelji M. D., koja je ugrižena za lice, obavijestili su o napadu policiju, koja će podnijeti kaznenu prijavu protiv N.N.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Napad se dogodio prije nekoliko dana ispred jednog kafića u centru Kraljeva. N.N. je ispred kafića sačekao i polio vodom M. D. i S.S., koje su krenule u šetnju.

'Ispričala mi je da nije baš obraćala pažnju na N.N. jer ga zna iz viđenja, iz škole. On je stariji od nje i ide u četvrti razred. No, kada su poslije sat vremena izašle iz kafića, N.N je i dalje bio tamo.Odjednom je prišao M.D., uhvatio ju je za ruku i krvnički ugrizao za lijevi obraz. M.D. je bila u šoku, rekla mi je da nije znala što radi. Pomislila je da će joj manijak odgristi cijeli obraz! Vrištala je od boli, no bojala se pomaknuti od straha da joj luđak ne odgrize pola lica', priča prijateljica od M.D.

'N.N je pobjegao, a ona je u suzama ostala nasred ulice. Ono što je još strašnije je činjenica da joj nitko nije pomogao. U centru Kraljeva ljudi su prolazili i gledali kako mladić grize djevojčicu za lice. I nikome ništa', dodaje.

M.D. koja potječe iz ugledne kraljevačke obitelji, otišla je kući, ali ništa nije rekla roditeljima. 

Otac i majka primjetili su sutradan veliku masnicu i ugriz na licu svoje kćeri. Ona je najprije pokušala sakriti što joj se dogodilo, ali je na kraju ispričala roditeljima da ju je ugrizao manijak. Roditelji su M.D. odveli kod liječnika, a o ovom incidentu obavijestili policiju. Interesatno je da je N.N. iste večeri napao još jednu djevojčicu. I njoj je prišao nasred ulice i ugrizao je za usta. Šokirana S.S. (16) nije znala što ju je snašlo. Dok je plakala od boli, manijak je pobjegao. I u ovom slučaju nitko od prolaznika nije ništa napravio' kaže Pressova sugovornica i objašnjava da se M.D. još nije oporavila od šoka.

'M.D. očekuju novi liječnički pregledi, ali i odlazak kod psihologa. Boji se ići na nastavu jer N.N. ide u istu školu. Nadam se da će ovaj manijak biti kažnjen. Tko zna tko je sljedeća žrtva. Po gradu se priča da je narkoman', priča M.D-ina prijateljica.

Navodno su roditelji M.D. otišli kod N.N. koji  također potječe iz ugledne obitleji. 

'Mladić je kazao kako se ničega ne sijeća. Kada je vidio slike napadnute djevojčice, bio je iznenađen i kazao da mu je žao. Iako mnogi sumnjaju da je narkoman, do sada nije utvrđeno da se drogira. N.N. nije, naime, registrirani narkoman. No, njegovo ponašanje dokazuje da je za vrijeme napada bio pod utjecajem nekog narkotika. Protiv N.N. bit će podnijeta kaznena prijava zbog nanošenja povreda', kaže izvor blizak istrazi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene