Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavljene presude

Stravičan slučaj u Mostaru: Majka izvela djecu iz automobila da bi otac mogao ubiti novorođenče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kantonalni sud u Mostaru u srijedu je osudio ženu na 14 godina zatvorske kazne nakon što je priznala krivnju za ubojstvo svog tek rođenog djeteta. Ranije je i njezin suprug priznao krivnju za ubojstvo, a njemu je sud odredio zatvorsku kaznu u trajanju od 15 godina.

Otac je početkom rujna prošle godine došao po suprugu i novorođenče u bolnicu u Mostaru. S njim je u bolnicu došlo i njihovih dvoje maloljetne djece.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Na putu prema mjestu Čitluk muškarac je automobil zaustavio u Kobilovači, pored makadama, piše Avaz. Majka je iz automobila izvela dvoje djece i udaljila se s njima kako ne bi vidjela strašan zločin koji otac planira počiniti. On je tada iz automobila uzeo nosiljku u kojoj je bilo novorođenče i bacio je u provaliju.

Dijete je nakon teških ozljeda glave preminulo, a supružnici su se s dvoje djece vratili u automobil i nastavili vožnju. Stravični slučaj otkriven je šest dana kasnije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene