Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pretenciozni snob'

Londonski taksisti bojkotirali bahatog političara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonski taksisti u srijedu su organizirali bojkot bivšeg ministra, "pretencioznog snoba" koji je vrijeđao njihovog kolegu.

David Mellor je prozvan "umišljenim aristokratom" jer je vrijeđao vozača taksija koji ga je zajedno s njegovom pratiljom Lady Cobham vozio nakon primanja u Buckinghamskoj palači gdje je ona primila odlikovanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Taksi vozila u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) U Zagrebu, Puli i Dubrovniku Taksisti prosvjeduju, ali putnici se ne žale: Evo koliko će vas u jeku sezone koštati taksi, a koliko Uber

Taksist (38) je ispričao za list Sun kako mu je bivši ministar prigovorio da vozi pogrešnim putem i pohvalio se da bolje poznaje londonske ulice od njega. Napetost i ton su nastavili rasti pa je taksist snimio razgovor čiji transkript sada puni stupce tabloida.

"Bio sam član vlade, ja sam radio voditelj s bezbroj priznanja, kao i kraljičin savjetnik. Stvarno mislite da je vaše iskustvo na razini mojega", živcirao se David Mellor.

Europski taksisti protiv nelicenciranih taksi prijevoznika

Mediji nisu propustili podsjetiti da je dao ostavku u konzervativnoj vladi Johna Majora početkom 1990-ih nakon skandala zbog izvanbračne veze.

Taksist je kazao da je na poslu naviknuo na uvrede, ali da do sada još nije doživio ništa slično.

Incident je izazvao solidarnost kolega i Sun-a koji je u srijedu taksistima čitateljima ponudio naljepnicu na kojoj piše "U ovom taksiju je strogo zabranjeno pušiti, piti, jesti i ... David Mellor" uz fotografiju političara prekriženu crvenom crtom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene