Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrojavaju se glasovi

Zatvorena birališta: Tko će sljedeće 4 godine biti na čelu Rijeke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završen je drugi krug glasovanja na lokalnim izborima. Birališta su zatvorena i sad se čekaju prvi rezultati. U Rijeci borbu za gradonačelničku fotelju vode Vojko Obersnel i Hrvoje Burić.

U 19:00 sati zatvorena su birališta diljem zemlje. U tijeku je prebrojavanje glasačkih listića. Riječani su danas odlučivali između dva kandidata - Vojka Obersnela i Hrvoja Burića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Personalna unija' Omišalj: HDZ u drugom krugu daje podršku kandidatkinji SDP-a! Slika nije dostupna Tjedan do konačne odluke EKSKLUZIVNO: Bandić i Obersnel u vodstvu, Osijek i Split neizvjesni

Vojko Obersnel, kandidat liste SDP-HNS-HSU-IDS-ARS-SDA HRVATSKE-SDSS i Hrvoje Burić, kandidat liste HDZ-HSS-HSP AS prije dva tjedna su izborili drugi krug lokalnih izbora za gradonačelničku fotelju grada Rijeke.

>> Drugi krug lokalnih izbora: Do 16 sati glasovalo 28,84 posto birača

Tada je Obersnel odnio 48,06 % glasova, a Burić 16,09 %. Iz utreke za gradonačelnika u prvom krugu ispali su Predrag Šustar (14,70 %), Nikola Ivaniš (10,72 %), Danko Švorinić (4,57 %) i Zvonko Čapko (3,11 %).

Birališta su, kao i u ostatku Hrvatske, danas bila otvorena od 7 do 19 sati. Državno izborno povjerenstvo objavilo je kako je u Rijeci do 11 sati na birališta izašlo 6,91 % Riječana, a do 16 sati njih 18,70 posto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene