Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao prijeći most

Ljubljana: Policija traga za muškarcem nestalim u jučerašnjem nevremenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska policija potvrdila je u četvrtak da vodi akciju potrage za osobom koja je nestala u jučerašnjem nevremenu koje je zahvatilo dijelove Ljubljane i okolice, a postoji bojazan da se utopila.

Riječ je o muškarcu koji je u srijedu popodne u prigradskom naselju Rakova jelša pokušao prijeći preko mosta iznad nabujalog potoka iako su mu očevici govorili da to ne čini jer je most već bila zahvatila bujica. Nakon što je pao u potok, obaviještena je policija, ali pretraga u srijedu nije dala rezultata pa se nastavlja i danas.

Pročitajte i ovo Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel Tomislav Ramljak - 2 Amber Alert Sustav hitnog obavještavanja o nestalom djetetu u Hrvatskoj ne postoji, struka upozorava: "Zaista pozivam, ne čekajmo tragičnu priču!"

Zbog nevremena i jake kiše u srijedu su pod vodom bili dijelovi Ljubljane, za što neki krive loš sustav drenaže i stanje gradske kanalizacije.

Jučerašnje jako nevrijeme s izuzetno velikom količinom padalina u srijedu je u dijelovima Slovenije izazvalo velike neprilike u prometu, a bilo je poplavljeno i više stotina kuća. Najveće nepogode i štete zabilježene su na širem području Škofje Loke. Stanovnicima Poljanske doline okružene planinama prijetile su bujice i klizišta. Jedna je osoba iz okolice Škofje Loke smještena u bolnicu nakon što je upala u nabujali potok. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene