Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naši piloti vrlo zadovoljni

"Krila Oluje" na međunarodnom aeromitingu u Slovačkoj: "Bio je to jedan od ugodnijih letova"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
To je drugo gostovanje "Krila Oluje" u Slovačkoj, gdje su nastupali i 2009. u Zrakoplovnoj bazi Piestany.

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" poletjela u petak, iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika u Slovačku gdje će u subotu i nedjelju u Zračnoj luci Sliač nastupiti u letačkom dijelu programa aeromitinga SIAF 2017 (Slovak Interanational Air Fest), priopćilo je Ministarstvo obrane (MORH).

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

Bit će to 47. međunarodni nastup „Krila Oluje“, a s atraktivnim letačkim programom do sada su se predstavili u 15 različitih država svijeta. Ovo je njihovo drugo gostovanje u Slovačkoj gdje su nastupali i 2009. u Zrakoplovnoj bazi Piestany, navodi MORH.

Piloti "Krila Oluje" lete na zrakoplovima PC 9, a službeno je osnovana i javno predstavljena povodom proslave desete obljetnice vojno-redarstvene Operacije "Oluja", 5. kolovoza 2005. u Kninu, po kojoj je i dobila ime.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene