Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako je stara

Krenuo u šetnju šumom, a umjesto da se zabavi, protrnuo kada ju je ugledao: Policija dojurila na mjesto događaja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Mišković/Cropix
Muškarac je u šumi u blizini mjesta Gradište pronašao ručnu bombu te je odmah nazvao policiju, koja podsjeća na važnost akcije Manje oružja - manje tragedija.

U srijedu 9. kolovoza u šumskom dijelu u blizini Gradišta 36-godišnjak je pronašao ručnu bombu bez detonatora zaostalu iz Drugog svjetskog rata.

Navedenu ručnu bombu izuzeo je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio je u prostorije policije do uništenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rast plaća Kolika je vaša plaća u odnosu na zagrebački prosjek: U jednom sektoru zarađuje se najviše, i ne, nije riječ o programiranju

Pročitajte i ovo Prizori požara Stravični prizori FOTO/VIDEO Pogledajte snimke iz zraka opustošenih Havaja: "Najgora katastrofa koju sam ikada vidio. Ovo je kao apokalipsa"

Policija naglašava da je i dalje u tijeku akcija Manje oružja - manje tragedija te poziva građane da se pridruže toj akciji, kojom je bez ikakvih prekršajnih ili kaznenih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i eksplozivnih sredstava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene