Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masakr u školi

Objavljena jeziva audiosnimka iz učionice, djeca nisu ni bila svjesna da im se ubojica približava: "Molim vas, pomozite"

Pucnjava u školi u Beogradu
Pucnjava u školi u Beogradu Foto: Vlado Kos/Cropix
Objavljenja je audiosnimka masakra u beogradskoj školi u kojoj je 13-godišnji dječak ubio osmero djece. Djeca isprva nisu bila svjesna što se događa, neki su se čak i smijali na zvuk pucnjeva, no onda je počeo pakao.

Objavljena je uznemirujuća audiosnimka pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj je učenik sedmog razreda ubio osmero djece i zaštitara.

Na snimci se čuju prvi pucnjevi, no učenici još ne znaju o čemu se radi, pa se neki počinju smijati jer misle da su petarde, dok ih profesorica smiruje.

"Sjednite, sjednite", govori učiteljica djeci koja su se počela smijati. Ubrzo potom čuju se povici djece iz hodnika koja vrište i traže pomoć.

Pročitajte i ovo Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

Pročitajte i ovo Prizor ispred škole u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Djevojčica francuske nacionalnosti među žrtvama masakra u školi. Odvjetnica otkrila nove detalje o dječaku i njegovim roditeljima

"Nije ništa smiješno, stvarno", čuje se glas jednog učenika, a pucnjevi i dalje odjekuju. Glas djece koja mole za pomoć postaje sve jači i bliži se učionici u kojoj se nalaze djeca.

"Molim vas, pomagajte", čuje se na snimci glas djevojčice iz hodnika. Učiteljica je odmah reagirala i zatražila od djece da ne napuštaju učionicu. "Molim vas, ne izlazite. Molim vas, neko je ušao s pištoljem", rekla je učiteljica. Zastrašujući zvukovi pucnjeva odzvanjaju tijekom snimke koju je objavio Blic

Pročitajte i ovo Pucnjava u Beogradu Dan poslije Novi detalji masakra u Beogradu: Otkriven mogući razlog velikog broja ubijenih i ranjenih u napadu 13-godišnjaka

Ubijeno je osmero djece i zaštitar, a napadač je sam pozvao policiju i predao se.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene