Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeni mučni detalji

VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

Učenik K. K. (13) koji je ubio osmero učenika i zaštitara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u središtu Beograda i ranio sedam osoba detaljno je planirao svoj krvavi pohod mjesec dana.

"Zločin je planiran mjesec dana. Dijete je u dužem vremenu planiralo zločin. Izabrao je učionicu jer je bila najbliža ulazu. Vatreno oružje uzeo je od oca", rekao je nakon beogradskog masakra načelnik PU Beograd Veselin Milić.

"Ovaj dan je izabrao zbog toga što je učionica blizu ulaza u školu, a njegov je razred imao sat povijesti. Oružje je uzeo iz očeva stana, pripremio je i četiri Molotovljeva koktela. Po dolasku u školu odmah je pucao u radnika osiguranja, zatim u dežurne učenike i lišio ih života. Zatim je nastavio hodnikom, zamijenio okvir i odmah s vrata učionice pucao u učiteljicu. Zatim je izašao iz učionice, otišao na dvorište, baca oružje, mijenja okvir i poziva policiju. Nakon toga lišavamo ga slobode", opisao je Milić.

Pročitajte i ovo Uhićenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi - 3 Strava u Srbiji VIDEO/FOTO Pogledajte privođenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi

Milić je pokazao i popis djece koji je ubojica napravio i imao na radnom stolu, kao i plan škole na kojem je odredio prioritetne mete. "Skica izgleda kao iz videoigrice i horor-filma, što ukazuje na to da je detaljno planirao kako ući u koju učionicu te kako i koga likvidirati", rekao je Milić.

Pročitajte i ovo Uhićenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi - 3 Strava u Srbiji VIDEO/FOTO Pogledajte privođenje učenika koji je pucao u beogradskoj školi

Više o ubojitom pohodu u školi pročitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene