Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kao Hannibal Lecter

Novi detalji o ubojici djevojčice Vanje: "Imao je emisiju, ubio ju je i otišao u Srbiju. Samo jednom sam vidio tako poremećen um, tako zlu kontrolu"

Osumnjičeni za ubojstvo Vanje
Osumnjičeni za ubojstvo Vanje Foto: Facebook
Otmica i ubojstvo djevojčice Vanje Gjorčevske u Makedoniji i dalje je jedna od glavnih tema u regiji. Njezin je ubojica poremećenog uma, tvrdi novinar.

Glavni osumnjičenik za ubojstvo djevojčice Vanje Gjorčevske (14) i Pančea Žežovskog, Ljupčo Palevski Palčo, možda je i ranije ubijao. Rekao je to novinar Dragan Pavlović Latas u emisiji Večernja emisija Bogdana Ilievskog na televiziji Alfa. Moguće je da se radi o psihopatu, smatra Latas.

Pročitajte i ovo Vozačka dozvola - 2 Važan cilj Stižu nova pravila zbog kojih možete ostati bez vozačke: Pod povećalom je jedna kategorija vozača

"Gledao sam Palča u satima i danima neposredno prije ubojstva, prvog ubojstva, vremena do drugog ubojstva i poslije drugog ubojstva. On ubije čovjeka u Velesu, pa tri-četiri dana normalno živi u Skoplju. Drugi dan ima emisiju na svom podcastu, ubija djevojčicu i odlazi u Srbiju. Vidio sam ljude u Makedoniji koji su imali mini-rat, ljude poremećenog uma, od ratova, od ubojstava, invalida, mrtvih, svega. Ali nikada nisam vidio takvu koncentraciju, tako zlu kontrolu, tako poremećen um kojim upravljaju emocije, osim u jednom filmu – kod Hannibala Lectera u filmu Kad jaganjci utihnu i kod Palča. Tako se ponašaju samo dvije osobe koje su već ubile", rekao je Latas, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Potraga za ribarom - 8 nakon prevrtanja brodice FOTO Objavljeni detalji tragičnog brodoloma u kojem je život izgubio 29-godišnjak

Ističe da se čovjek koji je prvi put ubio ne ponaša tako.

"Prvo ubojstvo čovjeka, ako je prvo, on ne može tako reagirati i ponašati se, ne može. Samo želim da dva iskusna tužitelja i dva policajca istraže ova dva ubojstva, ali i unazad", rekao je Latas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene