Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Palo 70 litara kiše

Jako nevrijeme pogodilo i susjednu BiH, u Tuzli proglašeno stanje prirodne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak iza 20 sati Tuzlu je pogodilo nevrijeme i paraliziralo promet. Vatrogasci su u noći i tijekom jutra požurili sa sanacijom štete jer se u subotu očekuje nova obilna kiša.

Jakog nevremena koje je u tijekom petka pogodilo Hrvatsku nije ostala pošteđena ni susjedna BiH. Nagore je bilo u Tuzli u kojoj je u 40 minuta palo 70 litara kiše po četvornom metru.

Pročitajte i ovo Poplave u mjestu Poljančani kraj Kapele - 5 Najgore do sada Poplavljeno naselje kod Bjelovara: "Malo je nedostajalo da voda uđe u kuću, micale su se životinje, neke kokoši su se utopile..." Nevrijeme u Baranji - 1 nezapamćena nepogoda FOTO/VIDEO Snažno nevrijeme pogodilo je Baranju: Voda u kućama, podrumima - "Zatekli smo kaotično stanje"

Grad je bio poplavljen, promet otežan, nastala je velika materijalna šteta. Gradski Krizni stožer civilne zaštite na izvanrednoj sjednici u petak navečer proglasio je stanje prirodne nesreće.

Na terenu su bili brojni vatrogasci i pokušavali sanirati štete nakon obilne kiše koja je Tuzlu pogodila oko 20 sati. Ispumpavana je voda iz poplavljenih objekata u gradu, uklanjana porušena stabla i čišćene su ceste.

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović rekao je kako će službe zaštite i spašavanja kao i javna komunalna poduzeća krenuti u brže sanacije šteta nastalih u petak jer se za subotu najavljuje novo nevrijeme, piše Klix.ba.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene