Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rimska taktika

Novo oružje Islamske države: Na gradove bacaju bombe pune otrovnih škorpiona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Militanti imaju novu taktiku koja ne uzrokuje gubitke, ali ima dubok psihološki učinak.

Militanti Islamske države otkrili su svoju najnoviju užasavajuću taktiku - koriste bombe koje sadrže stotine živih škorpiona s ciljem širenja straha među njihovim neprijateljima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojska pravde Što je Džaiš al-Adl, militantna skupina zbog koje su se sukobili Iran i Pakistan? Slika nije dostupna Racije u cijeloj zemlji Turska prošlog tjedna uhitila 1682 ljudi pod optužbom za terorizam

Spremnici prepuni otrovnih vrsta škorpiona bacaju se na gradove i sela, a kada eksplodiraju škorpioni se rasprše i izazivaju paniku među nevinim stanovništvom. Riječ je o taktici koja je zapravo tisućama godina stara, a prvi su je koristili Iračani u borbi protiv Rimskog Carstva.

Sedam sati straha - Za ovu djevojku je u nekoliko trenutaka čuo cijeli svijet!

Iako bombe sa škorpionima zapravo ne uzrokuju gubitke, imaju dubok psihološki učinak.

Prošli tjedan Sjedinjene Američke Države potvrdile su 20 novih zračnih napada protiv Islamske države. Militansti pak od sredine rujna napadaju grad Kobani. Pokušali su preuzeti kontrolu nad stratetškim pograničnim gradom. Terorističke skupine opkolile su grad, te silovale i ubijale stanovništvo, ali kurdski borci su uz potporu američkih zračnih napada izgurali IS is središnjeg Kobanija, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene