Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Srce ponosno za Vatrene"

I BiH je uz hrvatske nogometaše: U Novom Travniku snimili milenijsku fotografiju

Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 1
Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 1 Studio Franji?
Aktualno Galerija Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 4 Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 4 Foto: Studio Franji? Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 3 Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 3 Foto: Studio Franji? Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 2 Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 2 Foto: Studio Franji? +0 Podrška Vatrenima u Novom Travniku (Foto: Studio Franjić) - 1 Galerija 1/4 >>
Podrška hrvatskim nogometašima stiže iz svih dijelova zemlje i svijeta.

 U Livnu, rodnom mjestu hrvatskog nogometnog izbornika postavljen je transparent s natpisom "Ulica Zlatka Dalića".

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Slika nije dostupna jeftinije karte i u nedjelju Za sve koji dolaze vlakom na doček Vatrenih HŽ ima dobru vijest

Navijači su uz vatrene i u Novom Travniku gdje su na gradskom stadionu za Zlatka Dalića i njegove izabranike formirali srce i upalili baklje.

U znak podrške hrvatskim nogometašima snimili su milenijsku fotografiju pod motom "Srce ponosno za Vatrene". Događanje je organizirala udruga navijača "Uvijek vjerni - Novi Travnik".

"Pozivu su se odazvali brojni novotravnički Hrvati, od onih najmlađih pa do najstarijih. U obliku srca, kako kažu, srca ponosnog - srca Središnje Bosne, za hrvatsku nogometnu reprezentaciju do pobjede i titule prvaka svijeta", poručili su.

A podršku Vatreni imaju i u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

U ponedjeljak, od 10:50 sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene