Podrška hrvatskim nogometašima stiže iz svih dijelova zemlje i svijeta.

Galerija


 U Livnu, rodnom mjestu hrvatskog nogometnog izbornika postavljen je transparent s natpisom "Ulica Zlatka Dalića".

Vezani članci Miroslav Škoro i Mario Mandžukić na dočeku u Slavonskom Brodu (Foto: Dnevnik.hr) Mario Mandžukić stigao u uzavreli Slavonski Brod i zapjevao sa Škorom: "Ponosan sam što sam ovdje!" Predsjednica u avionu (Foto: screenshot/YouTube) Predsjednica objavila video iz zrakoplova: Na ruskom poslala zanimljivu poruku

Navijači su uz vatrene i u Novom Travniku gdje su na gradskom stadionu za Zlatka Dalića i njegove izabranike formirali srce i upalili baklje.

U znak podrške hrvatskim nogometašima snimili su milenijsku fotografiju pod motom "Srce ponosno za Vatrene". Događanje je organizirala udruga navijača "Uvijek vjerni - Novi Travnik".

"Pozivu su se odazvali brojni novotravnički Hrvati, od onih najmlađih pa do najstarijih. U obliku srca, kako kažu, srca ponosnog - srca Središnje Bosne, za hrvatsku nogometnu reprezentaciju do pobjede i titule prvaka svijeta", poručili su.

A podršku Vatreni imaju i u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

U ponedjeljak, od 10:50 sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.