Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu znali što se sprema?

Propjevao jedan od hrvatskih huligana? "Grobar mi je dao 8000 eura da ga čuvam na derbiju"

Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP)
Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP) Foto: Afp
Petorici Hrvata koji su sudjelovali u tučnjavi na derbiju Crvene zvezde i Partizana određen je istražni pritvor od 30 dana dok se šesti i dalje nalazi u bolnici.

Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a pritvor im je određen zbog kaznenog dijela, zapriječene kazne, mogućnosti bijega i uznemiravanja javnosti.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP) SLIJEDI I ZABRANA ULASKA Dogovorili se s tužiteljstvom: Splitski huligani za nerede u Srbiji dobili do 6 mjeseci zatvora

Osumnjičeni su potom prebačeni u Okružni zatvor u Beogradu, javlja B92.

Iz tužiteljstva su ranije priopćili kako su se tijekom saslušanja svi osumnjičeni branili šutnjom.

"Nismo znali što se sprema"

Srpski Kurir tvrdi kako je jedan od uhićenih Hrvata koji se u tužiteljstvu branio šutnjom, na saslušanju u policiji ipak propjevao.

"Angažirala nas je osoba iz iz Beograda, nismo znali šta se sprema, rečeno nam je da trebamo čuvati jednu osobu na tribinama", javlja Kurir koji prenosi i kako je hrvatski huligan poručio da mu jedan Grobar dao 8.000 eura da ga čuva na derbiju.

Prijeti im 12 godina zatvora

Podsjetimo, šestorica hrvatskih državljana, koji su izazvali kaos i nerede na utakmici Partizana i Crvene zvezde jučer su dovedena na saslušanje na beogradski Viši sud.

S obzirom na to da je riječ o organiziranoj grupi huligana, koji su zajedno doputovali iz Hrvatske, za kazneno djelo koje im se stavlja na teret prijeti im kazna do 12 godina zatvora.

Nakon tučnjave policija je njih i ostale huligane odvela u prostor ispred svlačionica, no tijekom postrojavanja, oni su stalno padali s nogu, a neki su i goli do kože izbačeni sa stadiona.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene