Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP)
Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP) Foto: Afp

Novi detalji oko stravičnog nereda koji se dogodio tijekom beogradskog derbija između nogometnih klubova Partizana i Zvezde, i dalje pristižu. U najnovijoj snimci, koju prenosi Kurir, može se vidjeti kako su beogradski policajci pokušali postrojiti huligane prije izbacivanja sa stadiona.


Nakon tučnjave, koja je izbila tijekom beogradskog vječitog derbija, u kojoj su sudjelovala i šestorica Hrvata, policija je njih i ostale huligane odvela u prostor ispred svlačionica, no tijekom postrojavanja, oni su stalno padali s nogu, a neki su i goli do kože izbačeni sa stadiona.

Vezani članci Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP) Blic objavio pismo huligana djevojci: "Imam opasan, vrlo opasan dan. Dobit ću možda malo batina, ali ću ih dati više, puno više" Slika nije dostupna Platini smatra da u Italiji trebaju primijeniti metode kao u Engleskoj

Snimku izbacivanja objavio je portal Kurir.

U petak su šestorica hrvatskih državljana, koji su izazvali kaos i nerede na utakmici Partizana i Crvene Zvezde, dovedena su na saslušanje na beogradski Viši sud. Nalaze se u policijskom pritvoru, a Više javno tužiteljstvo zatražilo je da im se odredi pritvor od 30 dana.

S obzirom na to da je riječ o organiziranoj grupi huligana, koji su zajedno doputovali iz Hrvatske, za kazneno djelo koje im se stavlja na teret prijeti im kazna do 12 godina zatvora.