Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grmili na njih

Nova jeziva snimka nereda u Beogradu: Policija pretučene huligane koji teturaju i padaju nije mogla niti postrojiti

Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP)
Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP) Foto: Afp
Novi detalji oko stravičnog nereda koji se dogodio tijekom beogradskog derbija između nogometnih klubova Partizana i Zvezde, i dalje pristižu. U najnovijoj snimci, koju prenosi Kurir, može se vidjeti kako su beogradski policajci pokušali postrojiti huligane prije izbacivanja sa stadiona.

Nakon tučnjave, koja je izbila tijekom beogradskog vječitog derbija, u kojoj su sudjelovala i šestorica Hrvata, policija je njih i ostale huligane odvela u prostor ispred svlačionica, no tijekom postrojavanja, oni su stalno padali s nogu, a neki su i goli do kože izbačeni sa stadiona.

Pročitajte i ovo Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari" Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena

Snimku izbacivanja objavio je portal Kurir.

U petak su šestorica hrvatskih državljana, koji su izazvali kaos i nerede na utakmici Partizana i Crvene Zvezde, dovedena su na saslušanje na beogradski Viši sud. Nalaze se u policijskom pritvoru, a Više javno tužiteljstvo zatražilo je da im se odredi pritvor od 30 dana.

S obzirom na to da je riječ o organiziranoj grupi huligana, koji su zajedno doputovali iz Hrvatske, za kazneno djelo koje im se stavlja na teret prijeti im kazna do 12 godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene