Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP)
Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP)

Danica Grujičić, načelnica odjela neurokirugije u Kliničkom centru Srbije poslala je snažnu poruku huliganima.


Danica Grujičić, načelnica Odjela neurokirurgije u Kliničkom centru Srbije te i profesorica  na Medicinskom fakultetu na Twitteru je objavila snažnu poruku huliganima nakon tučnjave na beogradskom derbiju u kojem je sudjelovali i hrvatski državljani.

"Zanijemim svaki put kada vidim ovakvo nešto! Svakog dana se trudim izliječiti bolesne ljude i djecu koja se bore da prežive, a onda vidim ovo,huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvrijedni. Zapitajte se koliko bi bolesne djece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz obijesti", napisala je Juričić na Twitteru.

Podsjetimo, petorici Hrvata koji su sudjelovali u tučnjavi na derbiju Crvene Zvezde i Partizana određen je istražni pritvor od 30 dana dok se šesti i dalje nalazi u bolnici.

Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a pritvor im je određen zbog kaznenog dijela, zapriječene kazne, mogućnosti bijega i uznemiravanja javnosti.

Srpski Kurir tvrdi kako je jedan od uhićenih Hrvata koji se u tužiteljstvu branio šutnjom, na saslušanju u policiji ipak propjevao.

"Angažirala nas je osoba iz iz Beograda, nismo znali šta se sprema, rečeno nam je da trebamo čuvati jednu osobu na tribinama", javlja Kurir koji prenosi i kako je hrvatski huligan poručio da mu jedan Grobar dao 8.000 eura da ga čuva na derbiju.