Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanska policija uhitila je u Beogradu tridesetjednogodišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičenog za prodaju droge i zaplijenila veliku količinu narkotika vrijednu na uličnom tržištu oko 242.000 eura, priopćilo je u petak ministarstvo unutarnjih poslova Srbije.


Prema priopćenju policije u stanu koji je uhićeni koristio zaplijenjeno je oko 54 kilograma marihuane, dva kilograma amfetamina, te 800 grama kokaina.

Pretresom stana nađeno je i oko 400 grama smjese kofeina i paracetamola, malena vaga za precizno mjerenje, preša te oprema za proizvodnju narkotika amfetaminskog tipa i oružje, a uhićenog se tereti za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prodaje narkotika, navela je policija u priopćenju.
Prema saznanjima beogradskog lista Blic, muškarac je od ranije poznat policiji i već je bio u zatvoru kad je kod njega pronađeno 40 kilograma marihuane.

Narkotici zaplijenjeni iz stana koji je koristio u Beogradu na uličnom tržištu, po procjeni policije, vrijede oko 30 milijuna dinara, odnosno više od 242.000 eura.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti predan na dalje postupanje tužiteljstvu. (Hina)