Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opovrgnute glasine o smrti

Hosni Mubarak skinut s respiratora i uspješno se oporavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mubarakov odvjetnik Youssri Abdel Razeq tvrdi da je bivši predsjednik hospitaliziran jer je prilikom pada u zatvorskoj kupaoni zadobio krvni ugrušak u vratnoj žili, a ne jer je doživio srčani udar.

Svrgnutom egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku zdravstveno stanje se poboljšalo te je u srijedu ujutro skinut sa respiratora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Simbol korupcije i opresije Egipat ruši zgradu Mubarakove stranke Slika nije dostupna Pronevjerio 10 milijuna eura Bivši egipatski predsjednik Mubarak osuđen na 3 godine zatvora

Potvrdio je to njegov odvjetnik Farid El Deeb koji je, piše CNN, još jednom opovrgnuo medijske spekulacije da je njegov klijent ''klinički mrtav''. 'Bolnica će izdati službenu izjavu kako bi okončala neodgovorne glasine potaknute od strane egipatskih medija', rekao je El Deeb.

>> Egipatska agencija: Hosni Mubarak klinički mrtav; Odvjetnik i vojska: Živ je

NY Times pak piše da je Mubarakov drugi odvjetnik Youssri Abdel Razeq izjavio da je bivši predsjednik hospitaliziran jer je prilikom pada u zatvorskoj kupaoni zadobio krvni ugrušak u vratnoj žili, a ne jer je doživio srčani udar. Razeq postavlja pitanje motiva trenutne vojne vlasti koju drži odgovornom za nastanak te širenje glasina o Mubarakovoj lažnoj smrti.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i T witteru. Pratite DNEVNIK.hr putem < strong>iPhonea i ANDROI D mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene