Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon srčanog i moždanog udara

Egipatska agencija: Hosni Mubarak klinički mrtav; Odvjetnik i vojska: Živ je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državna egipatska novinska agencija MENA je javila da je Mubarak 'klinički mrtav' nakon što je njegovo srce prestalo kucati i nije regiralo na elektrošokove.

Svrgnuti egipatski predsjednik Hosni Mubarak je klinički mrtav, javljaju agencije. 84-godišnji Mubarak je po tim izvještajima umro nakon što je iz zatvora prevezen u bolnicu. No, još uvijek u egipatskim i svjetskim medijima vlada konfuzija jer sigurnosni izvori tvrde da je 'Mubarak na aparatima i diše'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Simbol korupcije i opresije Egipat ruši zgradu Mubarakove stranke Slika nije dostupna Pronevjerio 10 milijuna eura Bivši egipatski predsjednik Mubarak osuđen na 3 godine zatvora

Vijest o smrti opovrgli su vojni izvori i Mubarakov odvjetnik. Agencija MENA javila je, pozivajući se na liječničke izvore, kako je Mubaraku prestalo kucati srce, te da su liječnici proglasili kliničku smrt nakon neuspjelog pokušaja oživljavanja.Mubarakov odvjetnik Farid el-Deeb izjavio je jednu lokalnu TV-postaju kako je svrgnuti egipatski predsjednik u komi, ali još uvijek živ, te da su pokušaji oživljavanja ipak bili uspješni, a tu vijest su potvrdili i vojno-sigurnosni izvori.
 

>> Hosni Mubarak osuđen na doživotni zatvor!

Mubarak (84) je imao niz ozbiljnih zdravstvenih problema otkako je s vlasti zbačen u veljači prošle godine. On je u medicinskom krilu civilnog zatvora Torah otkako je 2. lipnja osuđen na doživotni zatvor za svoju ulogu u ubijanju prosvjednika.

Mubarakovo zdravlje je predmet nagađanja tijekom većega dijela posljednjih godina njegove 30-godišnje vladavine. Na suđenje je u sudnicu dovožen na bolničkim nosilima mada nije bilo jasno od čega boluje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene